Bouwkundig beveiligingsbedrijf - Service van a tot z

Evva 3ks+ profielcilinder

3KSplus. Voor intensief gebruik             

Beveiliging waarop men zijn tanden stukbijt.

Op 3KSplus kunt u gewoon vertrouwen. Dankzij de enorme robuustheid functioneert het systeem zelfs onder de zwaarste omstandigheden en na talloze jaren nog als op de allereerste dag. Dat is 3KSplus onder de zwaarste omstandigheden – in het hooggebergte of in productiebedrijven met een hoge belasting door vuil – de beste keuze. Maar dat is nog niet alles. 3KSplus is ook extreem goed te calculeren: zelfs uiterst complexe sluitsystemen zijn realiseerbaar. 

 

Uw 3KSplus-voordelen

  • Robuust en extreem duurzaam
  • Voor bijzonder complex gestructureerde sluitsystemen
  • Technologie zonder veren
  • Patentlooptijd tot 2025

Evva 3KSplus

de 3KSplus-cilinder Anders dan bij traditionele sluitsystemen worden de sluitelementen in de 3KSplus-cilinder via de curvenfrezing op de sleutel bewogen. Er hoeft niet tegen een veerkracht te worden gedrukt. In totaal 12 ongeveerde, massieve blokkeerstiften worden via gedwongen sturing door de 6 sleutelcurven in bepaalde posities gebracht en via 2 controlebalken gecontroleerd.
De 3KSplus-sleutel Als keersleutel is de 3KSplus-sleutel bijzonder eenvoudig in het gebruik. De hoogwaardige legering van nieuwzilver, de gladde coating van alle sluitelementen en de veerloze technologie van de 3KS-plus-sleutel en -kern garanderen een optimale bescherming tegen slijtage, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Maar het bijzonderste aan de 3KSplus-sleutel zijn toch vooral de overlappend gefreesde curven. Hierdoor wordt een manipulatie van de sleutel binnen het sluitsysteem praktisch uitgesloten. Daarnaast zorgt de extra codering voor een optimale beveiliging.
Beveiliging tegen picking en aftasten De 3KSplus-cilinder is uitgerust met diverse blokkeerstiften. Het blijft onherkenbaar welke blokkeerstift in specifieke situaties werkzaam is. Daardoor is het nagenoeg onmogelijk om op basis van de vrije beweging van de blokkeerstiften in de kern een freespatroon voor een duplicaat te detecteren. Bovendien beveiligt de uitvoering zonder veren tegen slagpicking. Uitboorbeveiliging De hardstalen stift-controlebalk, de beveiligingselementen tegen uitboren in de kern en de uitboorbeveiliging in het modulehuis van 3KSplus-cilinder bieden een effectieve beveiliging tegen uitboren. Trek- en afbreekbeveiliging De hardstalen controlebalken , de beveiligingselementen tegen uitboren in de kern en het modulaire systeem (SYMO) zorgen voor een hoge beveiliging tegen manipulatiepogingen met behulp van trekken of geweld.

Vertrouwen is goed, het EVVA-veiligheidscertificaat is beter

Reservesleutels, reservecilinders en sluitschema's zijn uitsluitend verkrijgbaar bij een geautoriseerde EVVA-partner. Nasleutels alleen met een bijbehorend legitimatiebewijs, het EVVA-sleutelcertificaat.

Patentlooptijd tot 2025

De verkoop van alle EVVA-producten wordt alleen via geautoriseerde EVVA-partners afgewikkeld. Tegen een schending van het patentrecht kan EVVA juridische stappen ondernemen. De 3KSplus-patentlooptijden lopen tot 2025.

Technische bescherming door noodzakelijke vakkennis

De technische kenmerken van een 3KSplus-sleutel verlangen speciale machines en hoge deskundigheid bij de productie. Illegale productie is dan ook alleen met extreem grote inspanningen mogelijk.        
De meest complexe vorm van veiligheid 3KSplus wordt vaak ingezet in bijzonder grote gebouwen met een complex gestructureerd sluitsysteem en een groot aantal gebruikersgroepen. Waarom? 3KSplus kan extreem goed gecalculeerd worden. Industrieondernemingen, universiteiten en grote handelsketens profiteren echter ook van de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om 3KSplus binnen een gebouw te combineren met elektronische toegangscontrole van EVVA.