Bouwkundig beveiligingsbedrijf - Service van a tot z

Pfaffenhain profielcilinders

Pfaffenhain deurcilinders – kleine meesterwerken

De deurcilinder is een van de belangrijkste onderdelen van  van iedere deur en heeft dus een van de hoogste prioriteit bij inbraakpreventie. Ondanks dat ze zo belangrijk zijn, hebben veel cilindersloten nog een verouderde techniek, zonder manipulatiebescherming, zonder nood- of gevarenfunctie, etc.

Tegenwoordig zijn de moderne deurcilinders hoogwaardige hightech-producten met een breed scala aan kwaliteitskenmerken. Elke cilinder is een klein meesterwerk dat in een uiterst nauwkeurig samenspel met body, stiften, kogels en veren zorgt voor een jarenlange betrouwbare vergrendeling.

 Pfaffenhain profielcilindersloten 

Pfaffenhain  deurcilinders hebben zich al ontelbare keren bewezen en zijn volgens Duitse en Europese normen geproduceerd. Het assortiment reikt van basiscilinders tot aan integrale hightech-cilindersloten. De cilinders zijn in veel verschillende lengten en modellen beschikbaar, ook gelijksluitend met bijvoorbeeld hangsloten. De meeste afmetingen zijn door ons uit voorraad leverbaar en kunnen we ook in eigen beheer snel gelijksluitend maken. Zelfs SKG2 kunnen we combineren met SKG3 beveiliging.