Bouwkundig beveiligingsbedrijf - Service van a tot z

Inbraakpreventie

Betrouwbare inbraakpreventie in Someren

In de media wordt er vaak gesproken over woning dan wel bedrijfsinbraken. Om u te wapenen tegen inbrekers is het verstandig om te kijken naar inbraakpreventie in Someren. Wij hebben jarenlange ervaring met het verbeteren van de beveiliging van huizen en bedrijfspanden. De slotenmaker in Someren staat voor u klaar!

Inbraakpreventie is een ruim begrip

Onder inbraakpreventie vallen verschillende ingrepen die de veiligheid van uw pand verhogen. Zo begint preventie in feite al met het vervangen van uw sloten. Wij adviseren altijd sloten met het bekende politiekeurmerk. U kunt kiezen uit verschillende sloten van diverse gerenommeerde merken. De sloten worden altijd door een erkende medewerker van ons bedrijf bij u thuis of op bedrijf geplaatst.

inbraakpreventie Amstelveen

Aan de hand van een advies gesprek, met u, kunnen wij inventariseren wat er nodig is om uw pand veiliger te maken. Soms volstaan kleine ingrepen zoals het vervangen van sloten en het plaatsen van anti-inbraakstrips. In het geval van winkels en kantoorpanden adviseren wij altijd iets relatief grotere maatregelen. Inbraakpreventie betaalt zich in feite altijd terug.

U verkleint de kans op inbraak en in sommige gevallen krijgt u zelfs korting op uw inboedelverzekering.

U zult niet de dupe zijn van een inbraak en u kunt tevens premiekorting krijgen op uw inboedelverzekering of inbraakverzekering.
Als u in de omgeving van Someren woont komen we u graag vrijblijvend adviseren. 

Bel ons voor een afspraak op nummer 0493- 351 460 of stuur ons een mail.

De Sleutelbus al jaren de Slotenmaker voor Someren en omgeving.