Bouwkundig beveiligingsbedrijf - Service van a tot z

Veiligheidsbeslag Kerntrekbeveiliging

Het is van groot belang om uw woning te beschermen tegen ongewenste indringers.
Dit kunt u onder andere doen met het juiste hang- en sluitwerk.
Onze preventie adviseur van de Sleutelbus helpt u graag bij inbraakpreventie met een uitgebreid assortiment hang-en slutiwerk.
Wij voorzien u graag van advies en helpen u om uw woning goed te beveiligen.

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is een methode om in te breken, waarbij inbrekers een gehard stalen schroef in de cilinder draaien. De cilinder wordt vervolgens met een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging als eis gesteld voor nieuwbouw woningen. Zo is deze beveiliging vanaf 1 januari 2016 officieel opgenomen in het bouwbesluit. Dit houdt in dat de gestelde eisen tegen het kerntrekken niet enkel meer alléén van toepassing is voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, maar verplicht is voor alle nieuw te bouwen woningen.

TIP:
Het voordeel van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging ten opzichte van veiligheidscilinders is dat je bij het beslag vanaf de buitenzijde ziet dat het voorzien is van kerntrekbeveiliging. De kans is dus groot dat een inbreker jouw huis zal overslaan als hij ziet dat jouw huis is beveiligd met veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging.

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken.